H Ferrari κυνηγά την υπογραφή του Lewis Hamilton - Βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ


Η Ferrari είναι πιο κοντά από ποτέ στο να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Lewis Hamilton, για να δημιουργήσει ένα ισχυρό δίδυμο με τον Charles Leclerc.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: LAT Images/Mercedes
  • 1/2/2024

Η silly season, αυτή η περίοδος γεμάτη φήμες για μεταγραφές και ανακατατάξεις στο grid, έχει ξεκινήσει για τα καλά κι ας βρισκόμαστε ακόμα στον Ιανουάριο.

Το νεότερο δημοσίευμα που αφορά σε μεταγραφικά νέα αφορά τη Ferrari και προέρχεται από το formu1a.uno.

Λίγες μέρες μετά την ανανέωση του Charles Leclerc για τα επόμενα πέντε χρόνια, η Scuderia θέλει να πάει για το 'colpo grosso' και να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Lewis Hamilton για το 2025.

Ο Carlos Sainz έχει συμβόλαιο ως το τέλος του 2024, και ενώ η ομάδα τον προορίζει για νέο διετές συμβόλαιο και να συνεχίσει στο Μαρανέλο, ο ίδιος καθυστερεί, κυρίως γιατί δε συμφωνεί σε ορισμένους από τους όρους που έχουν τεθεί.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η καθυστέρηση οφείλεται στην ομάδα, η οποία έχει παράλληλα ανοίξει προχωρημένες συζητήσεις με τον Hamilton - αρκετά προχωρημένες ώστε να εμπλακεί ο John Elkann, ο πρόεδρος της εταιρείας.

Ο Hamilton δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Mercedes ως και το 2025, έχοντας ανανεώσει για δύο χρόνια στα μέσα του 2023.

Μάλιστα, το ιταλικό Μέσο αναφέρει πως η ανακοίνωση για τη μεταγραφή μπορεί να έρθει μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο.

Πηγή: formu1a.uno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η F1 απέρριψε την είσοδο της Andretti - Πώς δικαιολογεί την απόφασή της

Ο Hamilton επανενώνεται με έναν άκρως απαραίτητο συνεργάτη του από τα παλιά

Η Μαλαισία θέλει να επιστρέψει στο καλεντάρι της Formula 1